Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΑΕΝ Κρήτης: Νεκρός δόκιμος μηχανικός από τροχαίο

Σοκ στην ΑΕΝ Κρήτης και τη Γόρτυνα Ηρακλείου από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο που ενώνει τα χωριά Ασήμι και Στέρνες.

Το δυστύχημα με θύμα τον εικοσάχρονο Δόκιμο Μηχανικό ΕΝ Μιχάλη Δουλγεράκη, με καταγωγή το χωριό Γκαγκάλες Γόρτυνας, έγινε κοντά στον Χάρακα Ηρακλείου γύρω στις 7:30 το πρωί. Το Ι.Χ. του νεαρού για άγνωστο λόγο έπεσε με τόση φόρα πάνω σε δέντρο (μια ελιά) ώστε να το ξεριζώσει. Από τη σύγκρουση ο 20χρονος Μιχάλης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου που γινόταν στο χωριό Παναγιά, τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός Μιχάλης από τη σύγκρουση με την ελιά μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, με τον 20χρονο να χάνει ακαριαία τη ζωή του πριν καν διακομιστεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, ο άτυχος Μιχάλης, γιος του εφημέριου του χωριού Βαλής που βρίσκεται δίπλα στις Γκαγκάλες, αυτήν την περίοδο εργαζόταν ως σερβιτόρος.


 hellenicmerchantnavy.weebly.com


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΕΚΤΑΤΟ: Βυτιοφόρο εξερράγη στη γέφυρα του ισθμού της Κορίνθου

 

Πριν λίγη ώρα βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα εξερράγη στη γέφυρα του Ισθμού στην Κόρινθο μετά από τροχαίο με ανατροπή.

Το βυτιοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τραυματισμούς.

Λόγω του ατυχήματος έχει κλείσει η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα προς Κόρινθο στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.


 

hellenicmerchantnavy.weebly.com

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Με χειμερινή στολή εν μέσου θέρους η ΑΕΝ Ασπροπύργου

Αν και με ανακοίνωση της η ΑΕΝ Ασπροπύργου ενημέρωσε στις 30 Μαΐου πως οι σπουδαστές που επιθυμούν να παρευρεθούν στα Ποσειδώνια την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πρέπει να φέρουν την προβλεπόμενη θερινή στολή υπ’ αρίθμ. 8β. (λευκό παντελόνι, λευκό κοντομάνικο πουκάμισο), δυστυχώς σήμερα ανακάλεσε και με καινούρια διαταγή καλεί τους σπουδαστές που επιθυμούν να παρευρεθούν, να το κάνουν με χειμερινή στολή!

Εν μέσω θέρους δηλαδή, όπου έχει γίνει αλλαγή στολής από της 6 Μαΐου, οι δόκιμοι αξιωματικοί θα παρευρεθούν με χειμερινή στολή. Μια εικόνα τόσο άσχημη, που μόνο σχόλια χλευασμού θα έχει για το εμπορικό ναυτικό.

 


hellenicmerchantnavy.weebly.com

 

 

 

Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Τιμητική εκδήλωση στην ΑΕΝ Καλύμνου εις μνήμην της Δοκ. Πλοιάρχου ΕΝ Μαριάννας Τσίγκα

 

Στις 23 Μαΐου, έλαβε μέρος στους χώρους της ΑΕΝ Καλύμνου, τιμητική εκδήλωση εις μνήμην της Δόκιμου Πλοιάρχου ΕΝ Μαρριάνας Τσίγκα η οποία είχε ασθενήσει κατά το εκπαιδευτικό της ταξίδι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Δείτε εδώ το βίντεο της εκδήλωσης.

 hellenicmerchantnavy.weebly.com

Διαβάστε επίσης: Θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Δοκ.Πλοίαρχου Μαριάννας Τσίγκα