Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ομιλία – Τρομοκρατία της ΠΕΜΕΝ στην ΑΕΝ Κρήτης

Στις 27 Ιανουαρίου, παρευρέθησαν στο χώρο της ΑΕΝ Κρήτης μέλη της ΠΕΜΕΝ για να μιλήσουν - τρομοκρατήσουν τους σπουδαστές με τη κόκκινη προπαγάνδα τους.
Αναφέρθηκαν στους σπουδαστές λέγοντας τους για τα κέρδη των ναυτιλιακών εταιριών και πως θα μειωθούν οι μισθοί σε Ανθυποπλοιάρχους και Γ μηχανικούς ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί σύμφωνα με τους μισθούς στη παγκόσμια ναυτιλία, ενώ οι εταιρίες θα προτιμήσουν δόκιμους από ιδιωτικές σχολές αντί των ΑΕΝ ή και φιλιππινέζους.
Τόνισαν πως οι σπουδαστές πρέπει να ενωθούν και να παλέψουν, ακόμα και να φτάσουν στις καταλήψεις των σχολών και να αρνηθούν να ταξιδέψουν όσοι αποφοιτήσουν φέτος ως junior αξιωματικοί.
Αρκετοί εκ των σπουδαστών αγχώθηκαν με τα λόγια των μελών της ΠΕΜΕΝ όσον αναφορά το μέλλον τους στην εμπορική ναυτιλία σχετικά με τους μισθούς και για το αν θα έχουν εργασία και βρήκαν αστείο το γεγονός ότι ενώ τα μέλη της ΠΕΜΕΝ έκαναν επίθεση στις εταιρίες, το περιοδικό - φυλλάδα που μοιράστηκε σε αυτούς, ήταν γεμάτη από διαφημίσεις μεγάλων εταιριών!
Ένα ναυτικό περιοδικό (θεωρητικά) το οποίο έδειχνε με φωτογραφίες τους «αγώνες» του ΠΑΜΕ…

(σ.σ. Τους σπουδαστές αγαπητοί κύριοι, πιο πολύ τους ενδιαφέρει το ότι η σχολή δεν τους παρέχει σίτιση παρά το κέρδος της κάθε εταιρίας)
 

Το άρθρο αυτό συντάχθηκε συμφώνως των μηνυμάτων που εστάλησαν από τους σπουδαστές της ΑΕΝ Κρήτης σε εμάς.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ "ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ". ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΜΕΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ, ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ κά)ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ.
    ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΦΡΑΦΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΥΜΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή