Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Σχετικά με την παραγγελία μπρελόκ και μπλούζες ΕΝ

(Η φωτογραφία είναι ένα πρόχειρο σχέδιο)


Επειδή μας έχετε κυριολεκτικά βομβαρδίσει με μηνύματα σε facebook και instagram για προ παραγγελία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό.
Καταρχάς δεν είμαστε κατάστημα, ναυτικοί είμαστε και εμείς και επειδή βλέπουμε πως ποτέ δεν υπήρξε κάτι αντίστοιχο στην αγορά κάναμε μια δική μας προσπάθεια σε θυρεό, μπρελόκ και επειδή πολλοί το ζητάτε είπαμε να κάνουμε και μπλούζες.

ΔΕΝ το κάνουμε για το κέρδος, και ούτε κάνουμε τεράστιες παραγγελίες άνω των 1.000 τεμαχίων για να μας μένει κάνει.
Όταν σε μία παραγγελία 200 κεντητών μπρελόκ, (αντί για 2.000 που θα έκανε ένα κατάστημα) το κόστος είναι 4€ και η αποστολή του σε εσάς είναι στα 5€, τότε δεν μπορεί να πει κανείς πως η μετακίνηση μας, ο χρόνος μας και τα έξοδα συσκευασίας μας αφήνουν κάποιο κέρδος.
Το ίδιο γίνεται και στις μπλούζες. Όταν το κόστος κατασκευής polo μπλούζας με κέντημα σε στήθος (θυρεός ΕΝ), πλάτη (κείμενο, σχέδιο μεγάλο) και μπράτσο (Ελληνική σημαία) είναι τα 18€ και η αποστολή του σε εσάς τα 20€, τότε δεν μπορεί κάποιος να πει πως μένει κέρδος.
Επειδή το κόστος κατασκευής μπλούζας είναι μεγάλο, δεν μπορούμε να πάρουμε πολλά κομμάτια και ως πρώτη φάση θα αρκεστούμε σε παραγγελία 50-60 κομμάτια.
ΔΕΝ το κάνουμε για το κέρδος, αλλά γιατί είναι άδικο να μην υπάρχει κάτι τέτοιο για την εμπορική ναυτιλία.

Έξοδα αποστολής. Δυστυχώς τα courier χτυπούν στις τιμές τους και έτσι η αποστολή κυμαίνεται στα 8 με 10€, ίσως και παραπάνω εάν πρόκειται για νησί.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και το ενδιαφέρον, παρακαλώ λίγη υπομονή όσον αναφορά τις αποστολές, γιατί το ξαναλέμε, δεν είμαστε κατάστημα, το κάνουμε προσωπικά για την εικόνα του εμπορικού ναυτικού.

1 σχόλιο: