Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Νεκρός βρέθηκε ο Πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ PSARA GLORY

Νεκρός στην καμπίνα του βρέθηκε ο 54χρονος Πλοίαρχος ΕΝ Ζαννίκος Μάρκος από τους Βροντάδους της Χίου, Πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ PSARA GLORY το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στα Ψαρά. Στο πλοίο κλήθηκε γιατρός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου Πλοιάρχου, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμα γνωστά.

Ο Δήμαρχος Ψαρών, κ. Βρατσάνος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον Πλοίαρχο Ζαννίκο και την κοινότητα, δηλώνοντας: «Τα λόγια μοιάζουν πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα, τα δικά μου και όλων των Ψαριανών, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πλοίαρχος ΕΝ Μάρκος Ζαννίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας».

Ο πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάς, μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα, λέγοντας: «Ήταν πολύ καλό παιδί και καλός συνάδελφος. Μακάρι να έχει ένα καλό και ασφαλές ταξίδι».

Η αλιευτική κοινότητα Ψαρών θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της Πλοιάρχου, ο οποίος υπηρέτησε το νησί με αφοσίωση και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των κατοίκων του.

hellenicmerchantnavy.weebly.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου