Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Από τις 05.00 το πρωί στην ΔΣΕΝ/ΣΠΜ ΑΣΠ για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ναυτικοί.



Από τις 05.00 το πρωί αναγκάζονται και περιμένουν 70 με 100 συνάδελφοι μας έξω από τη σχολή ΔΣΕΝ/ΣΠΜ (Σωστικών) του Ασπροπύργου για το refresh των σωστικών και να γράψουν από μόνοι τους το όνομα τους σε πρόχειρο χαρτί για να ανοίξει το γραφείο στις 08.15 και να μοιράσουν μόνο 55 με 60 νούμερα εξυπηρέτησης. Απίστευτη ταλαιπωρία για όλους όπου όσοι τελικά καταφέρουν να εξυπηρετηθούν μέχρι τις 13:00 παίρνουν ημερομηνία για μετά από ενάμιση με δυο μήνες.
Αφού όμως τελειώσεις με το refresh των σωστικών, πρέπει να περιμένεις άλλους τουλάχιστον ένα με δυο μήνες για να πάρεις το χαρτί στο χέρι. Άρα πάμε αυτόματα στους 4 μήνες σχεδόν αναμονής.
Όπως έχουν αναφέρει από τη σχολή, ο Διοικητής έχει ζητήσει από την αρμόδια ΔΕΚΝ του υπουργείου άτομα για να βοηθήσουν χωρίς να έχουν ανταπόκριση. Με αποτέλεσμα 80.000 ναυτικοί να ανέχονται αυτή την ταλαιπωρία διότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλεψη για οργάνωση της σχολής ούτε καν μηχανογραφικής έτσι ώστε να υπάρχει μια σωστή εξυπηρέτηση.
Πρέπει να αναφέρουμε όμως ότι οι λιμενικοί εκεί στο γραφείο πραγματικά προσπαθούν αλλά είναι τόσο μεγάλος ο φόρτος που έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά παροτρύνοντας εμάς τους ναυτικούς να κάνουμε διαμαρτυρία στο υπουργείο!

Γεωργόπουλος Χρήστος
Κυβερνήτης Β’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου