Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Βοηθήστε να βρούμε τον Ανθυποπλοίαρχο Αναστάσιο Νάκη



Γεια σας, το όνομά μου είναι Μαρία-Κατερίνα Νάκη και θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Ο αδελφός μου ονομάζεται Αναστάσιος Νάκης από τους Φούρνους Αργολίδας.
Είναι ο Έλληνας ανθυποπλοίαρχος που αγνοείται από την Κυριακή 12 Απριλίου 2015, από τις 1400 (ώρα Μεξικό). Ταξίδευε με το Φ/Γ πλοίο «Ingrid C», σημαίας Marshall Islands και ανήκει στην εταιρεία EFShipping του Θεόδωρου Ευσταθίου. Η διαδρομή του πλοίου ήταν από τη Σαγκάη προς το Manzanillo του Μεξικό. Υπάρχουν φήμες ότι αυτοκτόνησε, αλλά το γεγονός είναι ότι η αιτία της εξαφάνισής του δεν είναι η αυτοκτονία. Ο αδελφός μου, ο οποίος είναι 23 ετών, έκανε σχέδια για το μέλλον, ένιωθε καλά και δεν είχε κανένα πρόβλημα, είτε προσωπικό ή επαγγελματικό, όπως αποδεικνύεται από την οικογένειά του, τη φίλη του και τους φίλους του. Είναι εξωστρεφής και ο χαρακτήρας του είναι πολύ δυνατός.

Τα ίχνη του χάθηκαν περίπου 50 ναυτικά μίλια πριν το λιμάνι Μανζανίλο του Μεξικού. Νωρίτερα είχε επικοινωνήσει μαζί μου στην Ελλάδα μέσω facebook. Όταν αντιλήφθηκαν την απουσία του, ερεύνησαν την καμπίνα του όπου βρέθηκαν κάποια προσωπικά του αντικείμενα αλλά όχι το κινητό του τηλέφωνο. Παρά τις έρευνες που συντόνισαν οι αρχές του Μεξικού, δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος του νεαρού ναυτικού.

Πιστεύουμε ότι είναι σε ένα μέρος όπου δεν μπορεί να επικοινωνήσει. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μαρία-Κατερίνα Νάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου