Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Λίγα λόγια για τον σύλλογο

 

Ο σύλλογος δημιουργήθηκε όταν ακόμα ήμουν τελειόφοιτος στην ΑΕΝ Μακεδονίας. Πάνω σε μια κουβέντα της παρέας άκουσα τη φράση «ναυτικοί και κακοποιά στοιχεία» και έτσι βαφτίστηκε η ιδέα μου.. Έτσι απλά, χωρίς να το πολυσκεφτώ, και αυτή ήταν η αρχή!

Το 2009 δημιούργησα στο Facebook μια ομάδα με αυτό το όνομα καθαρά για χιουμοριστικούς λόγους. Έπειτα, το 2011 μετά από διάφορες αλλαγές του Facebook και εφόσον η ομάδα διεγράφη, δημιούργησα την σελίδα που υπάρχει έως και σήμερα. Η σελίδα γινόταν όλο και πιο γνωστή... ο σκοπός όμως παρέμεινε ο ίδιος!

Το 2015 συναντήθηκα στο ΚΕΣΕΝ με παλιούς μου συμμαθητές και φίλους και κάπου εκεί, η ατομική αυτή προσπάθεια έγινε ομαδική!

Αυτή η ομάδα δημιούργησε και τον ιστότοπο (blogspot) με σκοπό να προβάλλονται τα προβλήματα του ΚΕΣΕΝ άλλα και ότι άλλο αφορά τη ναυτιλία, αποκτώντας έτσι και ενημερωτικό περιεχόμενο.

Το 2020 έφερε και τον λογαριασμό στο instagram όπου καθημερινά, μέσω μηνυμάτων, προσπαθούμε να σας απαντάμε σε κάθε ναυτική σας απορία ή και προβληματισμό.

Και σήμερα μας έφερε ένα καταστατικό – ταυτότητα μέλους για όλους εσάς που θέλουν να μας βοηθήσουν, που θέλουν όλη αυτή τη προσπάθεια να συνεχιστεί και να πάει ακόμα πιο ψηλά. Δεν απαιτούμε από κανέναν να προσφέρει αν δεν το θέλει, θα ήταν χαρά μας όμως να δούμε όλους εσάς να γίνεται ένα με εμάς.

Να ξέρετε πως αυτός ο σύλλογος, δεν είναι μόνο «εγώ», αλλά είναι και όλοι οι ναυτικοί που με τις φωτογραφίες σας, τα άρθρα σας, τις ιδέες σας και τους προβληματισμούς σας, τον έχετε κάνει αυτό που είναι σήμερα!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

2 σχόλια: