Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Σχετικά με τις παραγγελίες μπρελόκ και θυρεών



Αγαπητοί συνάδελφοί, καταρχάς να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μέσα σε λίγες μέρες έφυγαν ήδη τα 95 από τα 120 μπρελόκ που εσείς μας ζητήσατε να κατασκευάσουμε.
Ενώ οι αποστολές θυρεών και μπρελόκ συνεχίζονται κανονικά, υπήρχαν παράπονα για τα μεταφορικά. Γνωρίζουμε πως το κόστος είναι ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, το ίδιο και το βάρος της αποστολής του, οπότε θεωρητικά και τα έξοδα αποστολής να ήταν απειροελάχιστα. Δεν είμαστε όμως ταχυδρομική εταιρία και δεν κάνουμε εμείς τις χρεώσεις.
Ζητάμε συγνώμη λοιπόν για το μεγάλο κόστος των μεταφορικών και να σας πούμε πως σε όσους έχουν σταλεί οι αποστολές τους με Γενική Ταχυδρομική αν δεν έχουν παραλάβει ως τώρα, θα παραλάβετε τη Τρίτη.
Οι υπόλοιποι συνάδελφοι που έχουν κάνει της παραγγελίες τους να ξέρετε πως θα αποσταλούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου με ΕΛΤΑ, οπότε να περιμένετε την παραλαβή τους μετά τις γιορτές (κατά πάσα πιθανότητα).

Όσον αναφορά τώρα τις χρεώσεις, να γνωρίζεται πως με Γενική Ταχυδρομική, ελάχιστη χρέωση μεταφοράς είναι τα 6€ ενώ με ΕΛΤΑ τα 4€.

Υπήρξαν συνάδελφοι που μας ζήτησαν ξύλινους θυρεούς, διαφορετικά σχέδια μπρελόκ, κονκάρδα στολής σε δέρμα, ακόμα και αυτοκόλλητα.
Ωραίες ιδέες όλες τους, αλλά δυστυχώς είμαστε σαν εσάς, ναυτικοί εν ενεργεία, δεν είμαστε κατάστημα  ούτε μπορούμε να παραγγείλουμε 1.000 τεμάχια για να μειώσουμε το κόστος τους και την τιμή τους με την ελπίδα να πουληθούν και βέβαια όλο αυτό δεν το κάνουμε για κάποιο κέρδος.
Ξεκινήσαμε με τον θυρεό του Εμπορικού Ναυτικού γιατί πραγματικά ήταν κάτι που έλειπε από τη ναυτιλία μας και τα μπρελόκ ήταν πάλι κάτι που μας το ζητήσατε εσείς.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για όλη αυτή την υποστήριξη σας και θα συνεχίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Οι Υποπλοίαρχοι
Α.Κ., Θ.Γ., Δ.Δ.
Ο Β’ Μηχανικός
Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου