Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΑΕΝ Ιονίων Νήσων: Άγημα σχολής για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στο Αργοστόλι, στον ομώνυμο ιερό ναό, ο Άγιος Νικόλαος, σήμερα το πρωί. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας, κ. Δημήτριος, ενώ σύσσωμα τα Σώματα Ασφαλείας και οι σπουδαστές της Σχολής Εμπορικού Ναυτικού του νησιού έδωσαν το παρών.

Στο τέλος της λειτουργίας ο Ποιμενάρχης μας έστειλε ευχές για την ημέρα εορτασμού στους ναυτικούς μας, των οποίων θεωρείται άλλωστε προστάτης.

Η σημερινή γιορτή ήταν ξεχωριστή καθώς στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν, ο Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου, π. Γεώργιος Αλτουβάς, καθώς και ο εφημέριος της καθολικής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Αργοστόλι, Σιμονέλ Μποάνκις.

Το παρών στο εκκλησίασμα έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Τραυλός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλαος Βαλλιανάτος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λυκούδης, η νέας Λιμενάρχης Ανθούλα Νταβάκου εκπρόσωποι του συλλόγου Ναυτικών “Νίκος Καββαδίας”, οι επικεφαλείς των Σωμάτων Ασφαλείας της Κεφαλονιάς κ.α.

hellenicmerchantnavy.weebly.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου