Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Περιστατικό σοβαρής κλοπής στην ΑΕΝ Ασπροπύργου

  

Ένα περιστατικό σοβαρής κλοπής, έλαβε μέρος στην σχολή πλοιάρχων της ΑΕΝ Ασπροπύργου, αμαυρώνοντας έτσι όλη την εικόνα της σχολής.

Την προηγούμενη Πέμπτη 18 Μαΐου, εκλάπησαν από αίθουσα διδασκαλίας της σχολής, φορητός υπολογιστής μέσα από την τσάντα καθηγητή και ένας εκτυπωτής.

Δυστυχώς οι έρευνες από μεριά της διοίκησης δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα στην εύρεση των ενόχων και των κλοπιμαίων. 

hellenicmerchantnavy.weebly.com

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Νεκρός βρέθηκε ο Πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ PSARA GLORY

Νεκρός στην καμπίνα του βρέθηκε ο 54χρονος Πλοίαρχος ΕΝ Ζαννίκος Μάρκος από τους Βροντάδους της Χίου, Πλοίαρχος του ΕΓ/ΟΓ PSARA GLORY το οποίο ήταν ελλιμενισμένο στα Ψαρά. Στο πλοίο κλήθηκε γιατρός όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου Πλοιάρχου, ενώ τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμα γνωστά.

Ο Δήμαρχος Ψαρών, κ. Βρατσάνος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον Πλοίαρχο Ζαννίκο και την κοινότητα, δηλώνοντας: «Τα λόγια μοιάζουν πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα, τα δικά μου και όλων των Ψαριανών, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πλοίαρχος ΕΝ Μάρκος Ζαννίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας».

Ο πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάς, μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα, λέγοντας: «Ήταν πολύ καλό παιδί και καλός συνάδελφος. Μακάρι να έχει ένα καλό και ασφαλές ταξίδι».

Η αλιευτική κοινότητα Ψαρών θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου της Πλοιάρχου, ο οποίος υπηρέτησε το νησί με αφοσίωση και κέρδισε την αγάπη και την εκτίμηση των κατοίκων του.

hellenicmerchantnavy.weebly.com