Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη γυναίκα καπετάνιος κρουαζιερόπλοιου της Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises, μέρος της Royal Caribbean International, έχει επιλέξει την Kate McCue μια κάτοικο του Σαν Φρανσίσκο να είναι η πρώτη αμερικανίδα που θα αναλάβει τα ηνία ενός κρουαζιερόπλοιου μέγα-τόνων.
Θα διοικήσει το Celebrity Summit -ένα χωρητικότητας 91.000 τόνων, 295 μέτρων πλοίο του στόλου της Celebrity Cruises, που πλέει ανάμεσα στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και Βερμούδες.
Σαν καπετάνιος, θα είναι υπεύθυνη για την ασφαλή πλοήγηση του πλοίου και την εν πλω εμπειρία των 2.158 επισκεπτών και των 952 μελών του πληρώματος.
Η απόφοιτος της Ναυτικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου της California, καπετάνιος McCue έχει αναλάβει πλήθος ρόλων στη ναυτιλιακή βιομηχανία, ξεκινώντας ως δόκιμος και αξιωματικός καταστρώματος, και στη συνέχεια, εργάστηκε σε μια σειρά από θέσεις με πιο πρόσφατο το ρόλο της ως κύρια ναυτικός με την Royal Caribbean International .
“Το να γίνω η πρώτη γυναίκα Αμερικανίδα καπετάνιος κρουαζιερόπλοιου ήταν στόχος μου για όσο χρονικό διάστημα μπορώ να θυμηθώ”, δήλωσε η McCue.
“Η τιμή γίνεται μεγαλύτερη με το να είμαι η πρώτη σε μια εταιρεία όπως η Celebrity Cruises. Ο τομέας της κρουαζιέρας είναι συνεχώς εξελισσόμενος, από τα πλοία και τα δρομολόγια, μέχρι τις προσδοκίες των πελατών μας για εμπειρίες διακοπών. Η Celebrity έχει μια πετυχημένη ιστορία σε κάθε ένα από αυτά και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μέρος της. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με μια καταπληκτική ομάδα και την εξαιρετική ηγεσία που ζωντανεύει κάθε μέρα το όραμα της Celebrity Cruises”.
Η McCue θα ξεκινήσει το νέο της ρόλο στο Celebrity Summit, τον Αύγουστο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου